أبوالعبد نائب المدير
عدد الرسائل : 216 العمر : 29 المهنة : الهواية : الأوسمة : نقاط : 5 تاريخ التسجيل : 20/05/2008
| موضوع: صدور دجاج مشوية الجمعة 24 أكتوبر 2008 - 8:56 | |
| المقادير:
ثلاث أرباع كيلو صدور دجاج مخلية ثوم مفري عصير ليمونتان ملح وفلفل وزعتر زيت زيتون فلفل أخضر مقطع طماطم مقطعة مكعبات
الطريقة:
- قطعي صدور الدجاج مكعبات - أخلطي في إناء كلاً من الزعتر و الثوم و الملح و الفلفل و عصير الليمون و زيت الزيتون معاً ثم أضيفي إليهم الدجاج و ضعيه فى الثلاجة لمدة ساعة ( كل ما المدة تطول يكون أفضل) . - بعد خروج الدجاج من الثلاجة أحضري سيخ و ضعي فيه قطعة فلفل أخضر و قطعة طماطم و قطعة دجاج بالتبادل (يعنى يبقى شبه الشيش طاوق وممكن تحطى بصل لو تحبى كمان فى السيخ ) . - بعد رص الدجاج و الطماطم و الفلفل فى السياخ أشويها على الشواية و تقدم ساخنة .
| |
|